MS The Little Black Songbook: Pop And Rock

Knihy z edície The Little Black Book sú Spevníky, ktoré obsahujú text a akordové značky. Tento diel je venovaný popovým a rockovým hitom.


  • 18 € 3 € –17 %
    12,50 € bez DPH
  • Vypredané
15 €
Kategória: Noty pre gitary
  • Jazyk: Anglický
  • Vhodné pre: Gitaru / Spev
  • Počet strán: 192 str


Zoznam skladieb:

(Take A Little) Piece Of My Heart [Franklin, Erma] 
...Baby One More Time [Spears, Britney] 
A New England [Maccoll, Kirsty] 
All That She Wants [Ace Of Base] 
Alone [Heart] 
Angel [McLachlan, Sarah] 
Beautiful [Aguilera, Christina] 
Big Yellow Taxi [Mitchell, Joni] 
Bitch [Brooks, Meredith] 
Black Horse And The Cherry Tree [Tunstall, KT] 
Black Velvet [Myles, Alannah] 
Born To Try [Goodrem, Delta] 
Can't Get You Out Of My Head [Minogue, Kylie] 
Constant Craving [Lang, K.D.] 
Crash [Primitives, The] 
Crazy [Cline, Patsy] 
Crucify [Amos, Tori] 
Dead From The Waist Down [Catatonia] 
Don't Know Why [Jones, Norah] 
Don't Leave Home [Dido] 
Don't Speak [No Doubt] 
Downtown [Clark, Petula] 
Dreams [Gabrielle] 
Eternal Flame [Bangles, The] 
Feel Good Time [Pink] 
Gloria [Branigan, Laura] 
Hanging On The Telephone [Blondie] 
Hazy Shade Of Winter [Bangles, The] 
Here Comes The Rain Again [Eurythmics] 
Hey Now (Girls Just Want To Have Fun) [Lauper, Cyndi] 
Hit Me With Your Best Shot [Benatar, Pat] 
Holding Out For A Hero [Tyler, Bonnie] 
I Say A Little Prayer [Franklin, Aretha] 
I Should've Known [Mann, Aimee] 
I Will Survive [Gaynor, Gloria] 
If It Makes You Happy [Crow, Sheryl] 
I'm Gonna Getcha Good! [Twain, Shania] 
I'm Outta Love [Anastacia] 
I'm With You [Lavigne, Avril] 
Ironic [Morissette, Alanis] 
Jolene [Parton, Dolly] 
Killing Me Softly [Fugees] 
Like A Prayer [Madonna] 
Linger [Cranberries, The] 
Lovefool [Cardigans, The] 
Maps [Yeah Yeah Yeahs] 
Missing [Everything But The Girl] 
No Ordinary Love [Sade] 
Nothing Compares 2 U [O'connor, Sinead] 
Only Happy When It Rains [Garbage] 
Perfect [Fairground Attraction] 
Rhiannon [Fleetwood Mac] 
Runaway [Corrs, The] 
Rush Hour [Wiedlin, Jane] 
S.O.S. [Abba] 
Single Girl [Lush] 
Smile [Allen, Lily] 
Somebody To Love [Jefferson Airplane] 
Son Of A Preacher Man [Springfield, Dusty] 
Stop Your Sobbing [Pretenders, The] 
The Closest Thing To Crazy [Melua, Katie] 
The Letter [Harvey, PJ] 
The Time Is Now [Moloko] 
These Boots Are Made For Walking [Sinatra, Nancy] 
Torn [Imbruglia, Natalie] 
Toy Soldiers [Martika] 
Waking Up [Elastica] 
Walk On By [Warwick, Dionne] 
Weak [Skunk Anansie] 
What I Am [Brickell, Edie And The New Bohemians] 
What's Up [4 Non Blondes] 
Whenever, Wherever [Shakira] 
You're So Vain [Simon, Carly] 

Podobný produkt

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.