MS The Little Black Songbook: Queen

Spevník obsahuje texty a akordy k obľúbeným skladbám od skupiny Queen.


Predajňa Žilina: 1 ks


  • 17,50 € bez DPH
  • Skladom
    Môžeme doručiť do: 24.9.2019
21 €
Kategória: Noty pre gitary
  • Jazyk: Anglický
  • Počet strán: 240 str
  • Vhodné pre: Gitara/Spev
  • Interpret: Queen
  • Zoznam skladieb:

A Kind Of Magic 
Another One Bites The Dust 
Back Chat 
Bicycle Race 
Bohemian Rhapsody 
Brighton Rock 
Bring Back Leroy Brown 
Crazy Little Thing Called Love 
Death On Two Legs (Dedicated To...) 
Don’t Stop Me Now 
Dragon Attack 
Dreamer's Ball 
Fat Bottomed Girls 
Flick Of The Wrist 
Friends Will Be Friends 
Get Down, Make Love 
Good Company 
Good Old-fashioned Lover Boy 
Hammer To Fall 
Heaven For Everyone 
I Want It All 
I Want To Break Free 
I Was Born To Love You 
I'm Going Slightly Mad 
I'm In Love With My Car 
In The Lap Of The Gods (Revisited) 
Is This The World We Created? 
It's A Hard Life 
It's Late 
Keep Passing The Open Windows 
Keep Yourself Alive 
Killer Queen 
Las Palabras de Amor (The Words Of Love) 
Lazing On A Sunday Afternoon 
Let Me Entertain You 
Lily Of The Valley 
Long Away 
Love Of My Life 
Mother Love 
My Fairy King 
No-one But You (Only The Good Die Young) 
Now I'm Here 
Ogre Battle 
One Vision 
One Year Of Love 
Play The Game 
Princes Of The Universe 
Put Out The Fire 
Radio Ga Ga 
Save Me 
Seaside Rendezvous 
Seven Seas Of Rhye 
Sheer Heart Attack 
Somebody To Love 
Son And Daughter 
Spread Your Wings 
Staying Power 
Stone Cold Crazy 
Tear It Up 
Tenement Funster 
The Invisible Man 
The March Of The Black Queen 
The Millionaire Waltz 
The Miracle 
The Show Must Go On 
These Are The Days Of Our Lives 
Tie Your Mother Down 
Too Much Love Will Kill You 
Under Pressure 
Was It All Worth It? 
We Are The Champions 
We Will Rock You 
We Will Rock You (Fast Version) 
White Queen (As It Began) 
Who Wants To Live Forever 
You Take My Breath Away 
You're My Best Friend 

Podobný produkt

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.